Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Guéridon Bas sohvapöytä tammi

2299,00€ 1854,03€
2299,00€ 1854,03€

Yhteensä:

2299,00€ 1854,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 70 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Guéridon Bas sohvapöytä syntyi vuonna 1944, kun Jean Prouvé alkoi työskennellä laajemmin puun parissa. Guéridon Bas pöydässä on painava massiivitammea oleva kansi, joka lepää kolmella jalalla. Nämä elementit on liitetty taidokkaasti yhteen taivutetulla metallilevyllä. Guéridon Bas pöytää on saatavilla myös tummalla viimeistelyllä sekä pähkinäpuusta valmistettuna.

Materiaali: Öljytty tammi, metalli
Mitat: Halkaisija 79.8 cm, korkeus 34.6 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17