Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Flower pöytä pieni antrasiitti

619,00€ 499,19€
619,00€ 499,19€

Yhteensä:

619,00€ 499,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alexander Girard

Valmistaja: Vitra

Vitra Flower pöydän leikkisä muotoilu ihastuttaa niin olohuoneessa kuin terassillakin. Alexander Girard suunnitteli Flower pöydän vuonna 1977 modernin arkkitehtuurin suojelijan J. Irwin Millerin ja hänen vaimonsa Xenian taloon Indianassa. Millereille suunniteltu versio pöydästä on messinkinen ja seisoo edelleen sille suunnatulla paikalla. Uusi jauhemaalatusta teräksestä valmistettu versio soveltuu myös ulkokäyttöön.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Halkaisija 60 cm, korkeus 25 cm
Väri: Antrasiitti

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17