Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames sohvapöytä 76x76 saarni/pähkinä

2670,00€ 2153,23€
2670,00€ 2153,23€

Yhteensä:

2670,00€ 2153,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Charles ja Ray Eames suunnittelivat Eames sohvapöydän omaan asuinpaikkaansa, legendaariseen Eames Houseen Pacific Palisadesissa vuonna 1949. Siitä lähtien pöytä on vaikuttanut monen ihmisen ainutlaatuiseen sisustukseen. Suorakaiteen muotoinen pöytälevy, joka antaa samanaikaisesti vaikutelman yksinkertaisuudesta ja ylellisyydestä, on alun perin päällystetty lehtikullalla. Seuraavina vuosina Charles ja Ray Eames valmistivat vielä kaksi tällaista pöytää, joissa oli eri taso, yksi marmorinen ja yksi puinen.

Materiaali: Massiivisaarni, massiivipähkinä, MDF, metalli
Mitat: Leveys 76 cm, syvyys 76 cm, korkeus 39 cm
Väri: Saarni, pähkinä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17