Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames LTR Occasional pöytä musta/musta

279,00€ 225,00€
279,00€ 225,00€

Yhteensä:

279,00€ 225,00€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ray & Charles Eames

Valmistaja: Vitra

Vitra LTR Occasional pöytä on klassikko, joka soveltuu niin sohvapöydäksi kuin sivupöydäksi tuolin viereen. Pöydän nimessä oleva kirjainlyhenne LTR tulee sanoista "Low Table Rod Base", joka kuvastaa pöydän matalaa ilmettä ja tankomaista jalkaa. Jo vuonna 1950 suunniteltu pöytä toimii kauniisti niin yksin kuin useamman pöydän ryhmässäkin. Charles ja Ray Eamesin suunnittelemaa LTR Occassional pöytää löytyi suunnittelijapariskunnan omasta kodistaan useita erilaisia variaatioita. Nykyisinkin monikäyttöistä pikkupöytää on saatavilla joko mustalla tai kromisella jalustalla sekä lukuisilla kansivaihtoehdoilla.

Materiaali: Laminoitu vaneri, maalattu metalli
Mitat: Leveys 39 cm, korkeus 25 cm, syvyys 34 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17