Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Woodrow sohvapöytä

400,00€ 322,58€
400,00€ 322,58€

Yhteensä:

400,00€ 322,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Eugenie De Loynes

Valmistaja: Umbra

Umbra Woodrow sohvapöytä tarjoaa tason lisäksi monipuolisia säilytysratkaisuja. Pöydän molemmissa päissä on irrallisten kansien alla säilytystilaa esimerkiksi vilteille, leluille tai keskeneräisille käsitöille. Pöytätason alta löytyy myös hylly, jonne voi sijoittaa aikakauslehdet ja kirjat. Umbra Woodrow pöytä sopii hyvin yhteen saman sarjan säilytysjakkaran kanssa.

Materiaali: Vaneri
Mitat: Leveys 98.4 cm, korkeus 46.6, syvyys 33.5 cm
Väri: Luonnonvärinen / valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17