Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

UMAGE Hang Out sohvapöytä musta/messinki

429,00€ 345,97€
429,00€ 345,97€

Yhteensä:

429,00€ 345,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Søndergaard

Valmistaja: UMAGE

Umagen Hang Out sohvapöytä yhdistelee puhdasta ja minimalistista skandinaavista tyyliä. Ohuet jalat ja pienet metallikiinnitykset tekevät sohvapöydäsä kevyen ja ilmavan. Pöytälevyn alla kolmen jalan poikki ripustetaan säilytyspussi riippumaton tavoin. Tyylikäs kaksipuolinen nahka- ja tekstiilipussi on täydellinen pienten tavaroiden säilyttämiseen. Säilytyspussin voi käntää helposti ympäri, jolloin sisustukseen saadaan erilainen ilme.

Materiaali: Maalattu tammi, vaneri, messinki, polyesteri, keinonahka
Mitat: Leveys 78 cm, syvyys 73 cm, korkeus 49 cm
Väri: Musta, messinki
Lisätietoa: Säilytyspussin voi halutessaan ottaa kokonaan pois.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodinsisustuksessa.

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä VITA Copenhagen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17