Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

UMAGE Audacious sivupöytä tammi/tummanharmaa

499,00€ 402,42€
499,00€ 402,42€

Yhteensä:

499,00€ 402,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Søndergaard

Valmistaja: UMAGE

UMAGE Audacious sivupöytä tarjoaa tason, säilytystilaa sekä käytännöllisen latauspisteen kännykällesi. Liukuoven takaa löytyy kaksi tasoa, jotka tarjoavat säilytystilaa kirjoille, lehdille ja pienille esineille. Pöydän sisälle on piilotettu USB-latausasema, jossa voi latautuu vaikka koko perheen laitteet kerralla. UMAGE Audacious sivupöytä sopii niin hotellihuoneisiin kuin koteihin yöpöydäksi tai sohvan vierelle säilytystilaksi.

UMAGE istuttaa jokaisesta myydystä puuhuonekalusta yhden uuden puun. Vuoden 2022 keväällä Audacious sivupöydän kangasvaihtoehdot päivitettiin uusiin.


Materiaali: Massiivitammi, pyökki, MDF, 100% kierrätetty polyesteri
Mitat: Halkaisija 38 cm, korkeus 59.3 cm
Väri: Tummanharmaa (Shadow), tammi
Lisätietoa: USB-hub - 4 x USB-lähtö, Micro-USB

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodinsisustuksessa.

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä VITA Copenhagen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17