Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Palette JH26 sivupöytä musta

844,00€ 680,65€
844,00€ 680,65€

Yhteensä:

844,00€ 680,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jaime Hayon

Valmistaja: &Tradition

Jaime Hayonin suunnittelemassa Palette-sivupöydässä yhdistyvät kaksi kokoa ja materiaalia eri tasoilla. Palette sopii sivupöydäksi esimerkiksi olohuoneeseen tai eteiseen.

Materiaali: jauhemaalattu teräs, Nero Marquina marmori, lakattu saarni
Mitat: korkeus 67cm, syvyys 46cm, leveys 47cm
Paino: 10kg
Väri: musta/musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17