Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition In Between SK13 sohvapöytä musta

309,00€ 249,19€
309,00€ 249,19€

Yhteensä:

309,00€ 249,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sami Kallio

Valmistaja: &Tradition

&Traditionin In Between SK13 on tammesta valmistettu pyöreä sohvapöytä, jonka on suunnittelut Sami Kallio. Hillityn loistelias pöytä saa tunnistettavan ilmeensä sen viistoista jaloista sekä kevyestä rakenteestaan, joka kuitenkin henkii lujuutta ja luonteikkuutta. Kolmijalkaisen In Between sohvapöydän valmistuksessa on hyödynnetty suunnittelijan lähellä sydäntä olevia perinteisiä menetelmiä, kuten sorvausta. Vanhat puuntyöstömenelmät tuovatkin pöydälle arvokasta lujuutta ja luonteikkuutta.

In Between pöydän moderni ilme yhdistettynä perinteisiin valmistusmenetelmiin ja suomalaiseen muotoiluun takaavat, että pöytä sopii kauniisti niin uudempaa kuin vanhempaakin ilmettä henkivään kotiin.

Materiaali: Lakattu massiivitammi
Mitat: Halkaisija 48 cm, korkeus 48 cm
Väri: Musta
Paino: 4 kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17