Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Around L tammi

699,00€ 563,71€
699,00€ 563,71€

Yhteensä:

699,00€ 563,71€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuton Around on kahvipöytä, jossa tyylikkyys ja pelkistetty muotoilu yhdistyvät. Aroundin suunnittelija Thomas Bentzen halusi pöydän kestäväksi, käytännölliseksi ja sellaiseksi, että se pitää hänen kahvikuppinsa siellä missä sen kuuluukin olla - pöydän reuna pitää siitä huolen. Erikokoiset pöydät ovat näyttävän näköisiä useamman pöydän ryhmissä, mutta toimivat mainiosti myös yksikseen.

Materiaali: Tammi
Mitat: Halkaisija 72 cm, korkeus 37.5 cm
Väri: Tammi
Valmistusmaa: Latvia

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17