Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Kofi 100x100 sohvapöytä musta/ruokolasi

819,00€ 660,48€
819,00€ 660,48€

Yhteensä:

819,00€ 660,48€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Martin Solem

Valmistaja: HAY

HAY Kofi on norjalaisen Martin Solemin suunnittelema yksinkertaisen kaunis pöytä, jossa lasi yhdistyy tukevan tammirungon päälle. Kofi -pöydässä käytetään puhtaita mittasuhteita, jotta huomio korostuu pöydän yksityiskohtiin; selkeisiin linjoihin ja estetiikkaan.

Kofi pöytää on saatavilla useassa eri koossa, usella eri rungon värillä ja erilaisilla lasivaihtoehdoilla. Lukuisten vaihtoehtojen johdosta, pöytä sopii monenlaisiin ympäristöihin.

Materiaali: Lakattu tammi, ruokolasi
Mitat: Leveys 100 cm, syvyys 100 cm, korkeus 36 cm
Väri: Musta, kirkas

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17