Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY CPH Deux 250 sohvapöytä 120x60 harmaa laminaatti/pyökki

604,00€ 487,10€
604,00€ 487,10€

Yhteensä:

604,00€ 487,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: HAY

HAY Deux on siro sohvapöytä, jossa yhdistyvät puun tuoma lämpö ja upea muotoilu. Pöytälevyn pinta on valmistettu uudesta nanoteknologiaan perustuvasta laminaatista, joka tarjoaa erittäin mattapintaisen pehmeän pinnan. Pinta on myös sormenjälkiä hylkivä ja helppo puhdistaa. HAY Deux sohvapöytä on osa Ronan ja Erwan Bouroullecin Copenhague-sarjaa, joka suunniteltiin alunperin Kööpenhaminan uudistettuun yliopistoon vuonna 2013.

Materiaali: Käsittelemätön massiivipyökki, laminaatti
Mitat: Pituus 120 cm, syvyys 60 cm, korkeus 39 cm
Väri: Pyökki, harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17