Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler D102 Søs sohvapöytä pieni tammi

499,00€ 402,42€
499,00€ 402,42€

Yhteensä:

499,00€ 402,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Stine Weigelt

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møblerin D102 Søs -pöydän on suunnitellut Stine Weigelt, joka on Tanskassa uuden sukupolven suunnittelijoita. Hän lyöttäytyi FDB Møblerin kanssa, koska kummatkin haluavat toteuttaa toiminnallisia, esteettisiä ja laadukkaita huonekaluja.

Stine Weigelt on suunnitellut FDB Møblerille useampia huonekaluja, joissa kaikissa toistuu sama kolmijalkaisuus, mutta myös pieni yksityiskohta jalan ja kannen risteyskohdassa. Massiivitammesta valmistetut pöydät ovat jokainen uniikkeja ja kestävät oikeanlaisessa käytössä monia vuosia.

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivitammi
Mitat: Halkaisija 55 cm, korkeus 37 cm
Paino: 7 kg
Väri: Tammi
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Pöytä toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset pöydät patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17