Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Trienna pöytä valkoinen

965,00€ 778,23€
965,00€ 778,23€

Yhteensä:

965,00€ 778,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Trienna pöytä herättää huomion tyylikkäällä muotoilullaan. Ilmari Tapiovaaran vuonna 1954 suunnittelema Trienna pöytä muodostuu kolmesta muotoon puristetusta koivuvanerilevystä. Palojen saumat muodostavat tasolle kauniin kuvion. Tämä omintakeinen, kuusikulmainen ja kolmella jalalla seisova taso sopii oleskelutilojen keskipisteeksi. Kiinnostava pöytä on kevyt ja helppo siirtää.

Materiaali: Muotoon puristettua viilutettua koivuvaneria
Mitat: Halkaisija 70 cm, korkeus 39 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17