Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Ovalette pöytä pähkinä

2990,00€ 2411,29€
2990,00€ 2411,29€

Yhteensä:

2990,00€ 2411,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Ovalette pöytä huokuu suomalaisen muotoilun perinnettä. Ilmari Tapiovaaran suunnittelema Ovalette pöytä muodostuu soikeasta pöytätasosta ja ristikkojalasta. Päistään kapenevat jalat luovat perinteikkään ulottuvuuden kiehtovaan pöytään. Ilmari Tapiovaara halusi suunnittelemistaan huonekaluista helppoja ja kevyitä siirreltäviä. Tästä syystä pöytätaso onkin tehty tammi- tai pähkinäviilutetusta koivuvanerista.

Materiaali: Taso massiivikoivua, jonka molemmin puolin vaneri ja pinta- ja taustaviilu. Runko massiivipuuta.
Mitat: Leveys 120 cm, syvyys 60 cm, korkeus 43 cm
Tason paksuus: 15 mm
Väri: Pähkinä, vahattu

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17