Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kiki sohvapöytä 140x60 musta linoleumi

965,00€ 778,23€
965,00€ 778,23€

Yhteensä:

965,00€ 778,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Kiki sohvapöydän on suunnitellut Ilmari Tapiovaara vuonna 1960. Suorakulmion muotoinen, teräsputkijaloilla seisova Kiki sivupöytä on mieleenpainuvan selkeämuotoinen. Sivupöytä sopii mainiosti yhteen muiden saman sarjan tuotteiden kanssa. Kiki -sarja eroaa selkeästi Ilmari Tapiovaaran muista töistä pelkistetyllä muotokielellään

Materiaali: Pulverimaalattu teräsputkirunko, linoleumi, MDF-ydin
Mitat: Leveys 60 cm, pituus 140 cm, korkeus 42 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17