Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 88C pöytä koivuviilutettu

480,00€ 387,10€
480,00€ 387,10€

Yhteensä:

480,00€ 387,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 120 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 88 Sarjapöytä koostuu kolmesta erikokoisesta pöydästä, jotka saa asetettua siististi sisäkkäin. Alvar Aallon vuonna 1935 suunnittelemaa sarjapöytää voi käyttää esimerkiksi sivupöytänä tai kahvipöytänä. Pöytien jalat on valmistettu koivusta Alvar Aallon kehittelemällä L-jalkatekniikalla. Sarjapöydän kaikki kolme pöytää ovat ostettavissa myös erikseen.

Materiaali: Massiivikoivu, lastulevy, koivuviilu
Mitat: Leveys 51 cm, syvyys 42 cm, korkeus 44 cm
Väri: Koivu
Lisätietoa: Tuotantomuutosten johdosta Artekin L-jalkapöytien koivuviilutettujen kansien tuotannossa on katko, josta seuraa toimitusten viivästymistä. Toimitusaika-arvio uusille koivukantisten pöytien tilauksille on tällä hetkellä n. 22-24 vk. Päivitetty 26.8.2021.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17