Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Plateau 100x60 pöytä valkoinen marmori

1389,00€ 1120,16€
1389,00€ 1120,16€

Yhteensä:

1389,00€ 1120,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Plateau on kevytlinjainen sohvapöytä, jonka upea marmoritaso vangitsee katseen. Monikäyttöinen pöytä toimii sohvaryhmässä, mutta myös aputasona ikkunan alla. Näyttävä marmorikansi lepää sirojen metallijalkojen päällä, mikä tekee ilmeestä ajattoman ja monenlaiseen sisustuksen sopivan. Plauteau pöydän käyttömahdollisuuksia voi lisätä myös erikseen ostettavan puisen tarjotintason avulla, joka nousee yhden jalan varassa marmoritason yläpuolelle lisätasoksi. Adea Plateau pöytäsarjaan kuuluu erimuotoisia ja -värisiä pöytiä sekä marmorisella että puisella pöytätasolla.

Materiaali: Carrara-marmori, pulverimaalattu metalli
Mitat: Leveys 60 cm, korkeus 35 cm, pituus 100 cm
Väri: Valkoinen, musta
Paino: 54 kg
Lisätietoa: Marmori on luonnonmateriaali, minkä vuoksi jokainen pöydän kansi on erilainen ja voi poiketa myyntikuvasta kuvioinniltaan ja pinnaltaan. Puinen tarjotintaso ostettavissa erikseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17