Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea D-pöytä iso musta

392,00€ 316,13€
392,00€ 316,13€

Yhteensä:

392,00€ 316,13€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Petra Lassenius

Valmistaja: Adea

Adea D-pöytä on monikäyttöinen ja helposti liikuteltava. Epäsymmetrinen pöytä on suunniteltu tuotavaksi sohvan viereen, mutta soveltuu myös esimerkiksi yöpöydäksi tai sivupöydäksi muihinkin tiloihin. D-pöydän kannen kulmat on kaikki pyöristetty ja maalatusta metallista valmistettu jalka haarautuu näyttävästi x-kirjaimen mallisesti tehden pöydästä tukevan.

Materiaali: Kansi maalattua mdf-levyä, jalka maalattua metallia
Mitat:
Korkeus 52,5 cm
Leveys 77 cm
Syvyys 45 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17