Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String Museum sivupöytä beige

331,00€ 266,94€
297,90€ 240,24€
331,00€ 266,94€
297,90€ 240,24€

Yhteensä:

297,90€ 240,24€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Studio

Valmistaja: String Furniture

String Museum sivupöytä tarjoaa muuntautuvan tason, jolle voit laskea kännykkäsi tai asettaa kukkamaljakkosi. Museum sivupöydän korkeutta voi säätää helposti käyttötarkoituksen mukaan. Pienikokoinen pöytä toimii hyvin yöpöytänä makuuhuoneessa, sohvan vierellä laskutilana tai huoneen nurkassa viherkasvin jalustana. Rungon muotoilun ansiosta kevyt pöytä on helppo sijoittaa esimerkiksi sohvan tai sängyn ylle. Museum sivupöydän on suunnitellut ruotsalainen TAF Studio. Tason maksimikantavuus on 10 kg.

Materiaali: Hylly ja profiili jauhemaalattua alumiinia, runko jauhemaalattua terästä
Mitat: Leveys 24 cm, korkeus 76.4 cm, syvyys 30 cm
Hyllyn säätökorkeus: 32 - 73 cm
Väri: Beige

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17