Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Soft sivupöytä Ø41 korkea tumma tammi/musta

469,00€ 378,23€
469,00€ 378,23€

Yhteensä:

469,00€ 378,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jens Fager

Valmistaja: Muuto

Muuto Soft sivupöytä on sekä hienovarainen että persoonallinen pikkupöytä, jonka käytännöllisyyttä ei sovi aliarvioida. Pehmeälinjainen pöytä koostuu pyörestä tasosta sekä alumiinijalasta, jossa jatkuu sama pyöreä muotokieli. Alumiinista vähintään 97 % on kierrätettyä.

Pöydästä on saatavana neljä eri kokoa ja useita viimeistelyjä, jotka täydentävät mitä tahansa tilaa ja tunnelmaa. Erikokoisia Soft sivupöytiä on myös helppo sijoitella limittäin näyttäviksi pöytäryhmiksi.

Materiaali: FSC-sertifioitu savustettu massiivitammi, jauhemaalattu alumiini
Mitat: Halkaisija 41 cm, korkeus 48 cm
Väri: Tumma tammi, musta
Lisätietoa: Vain sisäkäyttöön, ei suositella sijoitettavaksi suoraan auringonvaloon. Toimitetaan kokoamattomana.
Valmistusmaa: Tanska ja Ruotsi.

Hoito-ohjeet: Jalkaosan voi pyyhkiä kostealla liinalla ja käyttää tarvittaessa hieman tiskiainetta. Pöytätason pyyhkiminen puunsyiden mukaisesti vain nihkeänkostealla liinalla ja taso tulee pyyhkiä aina täysin kuivaksi, jottei pintaan jää laikkuja. Tahrat olisi hyvä puhdistaa välittömästi, etteivät ne imeydy pöydän pintaan. Pöydän kannen voi käsitellä 2-3 kertaa vuodessa erityisesti tammelle tarkoitetulla puuöljyllä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17