Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Mini My Outdoor säkkituoli harmaa

662,00€ 533,87€
662,00€ 533,87€

Yhteensä:

662,00€ 533,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ulla Koskinen

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotes Mini My säkkituolit on tarkoitettu mukavaan ja rentoon istumiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Saimaa verhoilukangas ja kosteuden kestävä sisusmateriaali mahdollistavat niiden käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla. Saimaa verhoilukankaan tuntu on pehmeä ja siksi sen istuinmukavuus on ihanteellisen miellyttävä. Kosteuden kestävyyden lisäksi Saimaa kankaalla on korkea auringonvalon kestävyys ja kangas kestää sekä meriveden suolaisuuden että uima-altaan kloorin. Säkkituoliperheen pienin versio Mini My sopii täydellisesti myös perheen pienimmille.

Materiaali: Täytteenä kosteuden kestävää kuituseosta, Saimaa-kangas 100% polypropeenikuitua.
Mitat: Pituus 110 cm, leveys 75 cm, korkeus 70 cm
Väri: Harmaa (melange grey)
Hoito-ohje: Irroitettava päällinen on konepestävä.
Lisätietoa: Soveltuu ulkokäyttöön mutta säkkituolia ei suositella jätettäväksi pitkäksi aikaa sateeseen. Anna kastuneen tuolin kuivua kunnolla. Kestää myös pakkasta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17