Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Pupillow Velvet

249,00€ 200,81€
249,00€ 200,81€

Yhteensä:

249,00€ 200,81€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Pupillow Velvet on sisäkäyttöön suunniteltu suloinen, halkaisijaltaan 120 cm lattiatyyny, jolla loikoilee pidempäänkin. Katsoit sitten televisiota, luit kirjaa tai otit päiväunet, Pupillow Velvet tekee siitä mukavaa. Pupillow Velvet tuo pyöreän muotonsa ja samettipintaisen kankaansa ansiosta pehmeyttä myös kodin ilmeeseen, ja sitä on helppo siirtää reunasta löytyvästä kahvasta. Lattiatyynyn mukana tulee pienempi suorakulmion mallinen tyyny.

Materiaali: kangas 100% nyppyyntymätön polyesteria, sisällä polyesterkuitukangas, luistamaton TPE-pohja
Täyte: vaahtomuovi ja laajennettu polystyreeni
Mitat: halkaisija 120cm, korkeus 30 cm
Paino: 10.6 kg
Väri: harmaa, keltainen, tummansininen, petrooli, deep blush tai pearl blush

Hoito-ohje: Vain sisäkäyttöön. Puhdista taputtelemalla hellävaraisesti kostealla liinalla. Päällinen voidaan pestä käsinpesuna nurinpäin käännettynä tai pesulassa. Ei konepesua tai rumpukuivausta. Voidaan silittää nurjalta puolelta alhaisella lämmöllä. Tuotteen säilyttäminen suorassa auringonvalossa voi aiheuttaa kankaan vahingoittumista ja värin haalistumista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17