Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Original Stonewashed hiekka

239,00€ 192,74€
239,00€ 192,74€

Yhteensä:

239,00€ 192,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Setälä

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Original Stonewashed säkkituoli ihastuttaa pehmeydellään sekä laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. 100% puuvillasta valmistettu kangas tuntuu miellyttävältä ja tekee säkkituolista lokoisan rentoutumispaikan koko perheelle. Lukuisat sijoittelumahdollisuudet ja säkkituolin keveys takaavat, että säkkituoli kulkee mukana tilasta toiseen - juuri sinne, missä sitä kaivataan. Puuvillainen kangas sietää niin vettä kuin likaakin ja on myös vesipestävä. Fatboy Original Stonewashed säkkituoli on täytetty kovaakin kulutusta kestävällä täytteellä, mutta tarvittaessa se on helppo täyttää uudelleen.


Materiaali: 100% puuvilla
Mitat: 180 x 140 cm
Väri: Hiekka
Paino: 7.6 kg
Hoito-ohjeet: Puhtaanapitoon riittää pyyhkiminen nihkeänkostella liinalla ja tarvittaessa pieni määrä mietoa saippuaa. Irrotettava päällyskangas on vesipestävä. Hellävarainen 30°C konepesu nurinpäin käännettynä.
Lisätietoa: Säkkituolia ei suositella sijoitettavan suoraan lämmönlähteen välittömään läheisyyteen, kuten isojen ikkunoiden viereen aurinkoiseen paikkaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17