Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Original Slim Velvet

219,00€ 176,61€
219,00€ 176,61€

Yhteensä:

219,00€ 176,61€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Original Slim Velvet on perinteistä Original säkkituolia hieman pienempi, mutta pehmoisempi. Säkkituolin pinta hohtaa kauniisti ja tuntuu ihanalta ihoa vasten! Sisäkäyttöön tarkoitettu pehmeä säkkituoli on houkutteleva istumapaikka niin olohuoneeseen, lastenhuoneeseen kuin julkiseen tilaan. Sametinpehmeässä säkkituolissa rentoudut hyvän kirjan tai televisio-ohjelman parissa. Jukka Setälän suunnittelema Fatboy Original -säkkituoli on maailmanlaajuinen menestystuote, joka on muotoutunut ajan saatossa lukuisiin erilaisiin versioihin ja kuoseihin.

Materiaali: Kangas 100% nyppyyntymätöntä polyesteria, täyte laajennettua polystyreeniä
Mitat: 155 x 120 cm
Paino: 5.5 kg
Väri: Harmaa, keltainen, tummansininen, petrooli tai deep blush
Hoito-ohje: Vain sisäkäyttöön. Puhdista taputtelemalla hellävaraisesti kostealla liinalla. Päällinen voidaan pestä käsinpesuna nurinpäin käännettynä tai pesulassa. Ei konepesua tai rumpukuivausta. Voidaan silittää nurjalta puolelta alhaisella lämmöllä. Tuotteen säilyttäminen suorassa auringonvalossa voi aiheuttaa kankaan vahingoittumista ja värin haalistumista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17