Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Original säkkituoli oranssi

219,00€ 176,61€
219,00€ 176,61€

Yhteensä:

219,00€ 176,61€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Setälä

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Original säkkituoli on ihana rentoutumispaikka koko perheelle! Lukuisat sijoittelumahdollisuudet ja säkkituolin keveys takaavat, että säkkituoli kulkee mukanasi tilasta toiseen - juuri sinne, missä sitä kaipaat. Laadukas kangas sietää niin vettä kuin likaakin, mikä helpottaa tuotteen puhtaanapitoa. Fatboy Original säkkituoli on helppo täyttää uudelleen tarvittaessa.

Materiaali: Polyesteri
Mitat: 180 x 140 cm
Väri: Oranssi
Paino: 6.8 kg
Hoito-ohjeet: Pyyhkiminen kädenlämpöisellä saippuavedellä.
Lisätietoa: Säkkituolia ei suositella sijoitettavan suoraan lämmönlähteen välittömään läheisyyteen, kuten isojen ikkunoiden viereen aurinkoiseen paikkaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17