Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Original Outdoor

289,00€ 233,06€
289,00€ 233,06€

Yhteensä:

289,00€ 233,06€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Setälä

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Original Outdoor tuo lisää rentoutta ulkona oleskeluun. Muhkeassa säkkituolissa päivät sujuvat rennosti, oli sitten mikä vuodenaika tahansa. Korkealaatuisesta Sunbrella-kankaasta valmistettu säkkituoli hylkii vettä ja likaa sekä kestää UV-säteilyä väriä haalistamatta.

Sisä- ja ulkokäyttöön, konepesun kestävä päällinen, uudelleen täyttäminen mahdollista.

Mitat: 180 x 140 cm
Paino: 6.65 kg
Hoito-ohjeet: Pyyhi kostealla liinalla tai pese vedellä ja saippualla. Päällisen voi pestä 30°C nurinpäin käännettyä. Silitä säännöllisesti säilyttääksesi kankaan vettähylkivä ominaisuus. Säilytä säkkituoli sisätiloissa, kun sitä ei käytetä.
Lisätietoa: Mikäli tuote on paljon käytössä, täyte voi ajan kuluessa kutistua. Voit täyttää säkkituolin kokonaan uudelleen (350 litraa), tai täydentää sitä (100 litraa). Silitä säännöllisesti säilyttääksesi kankaan vettähylkivä ominaisuus. Säilytä säkkituoli sisätiloissa, kun sitä ei käytetä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17