Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Original Floatzac punainen

289,00€ 233,06€
289,00€ 233,06€

Yhteensä:

289,00€ 233,06€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Floatzacin ansiosta voit yhdistää veden ja rentoutumisen. Kelluva Floatzac säkkituoli on täytetty nopeasti kuivuvilla, vettä hylkivillä helmillä. Säkkituolin alapuoli on verhoiltu verkkokankaalla, joka mahdollistaa veden poistumisen säkkituolin sisältä kun se asetetaan kuivumaan. Voit käyttää Floatzacia ulkona tai sisätiloissa, vedessä tai rannalla. Kankaan pinta kestää klooria ja UV-säteilyä.

Materiaali: Ulkokangas 50% akryyli, 50% PVC
Täyte: Laajennettu polystyreeni
Mitat: 180 x 134 cm
Paino: 6.5 kg
Väri: Punainen
Lisätietoja: Hylkii vettä ja likaa. Terävät esineet saattavat tehdä reiän kankaaseen ja päästää täytteet ulos. Säkkituolin täytteet voivat ajan kuluessa kutistua.
Hoito-ohje: Taputtele kostealla pyyhkeellä puhdistaaksesi likainen alue. Säkin päällisen voi pestä 40℃ nurinpäin käännettynä. Silitä säännöllisesti säilyttääksesi kankaan vettähylkivä ominaisuus. Ei kemiallista pesua tai rumpukuivausta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17