Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy lisätäyte

59,00€ 47,58€
59,00€ 47,58€

Yhteensä:

59,00€ 47,58€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy säkkituolien lisätäyte 100 tai 350 litran pussissa. Kun säkkituolissa istutaan paljon, se voi ajan myötä menettää muotonsa ja tarvita lisää täytettä näyttääkseen taas muhkealta. Valitse isompi 350 L pussi, mikäli haluat täyttää säkkituolisi kokonaan uudelleen. Pienempi pussi riittää lisätäytteeksi vanhan sekaan.

Materiaali: Polystyreenirae
Koko: 100 L tai 350 L

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17