Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Buggle-Up musta

329,00€ 265,32€
329,00€ 265,32€

Yhteensä:

329,00€ 265,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alex Bergman

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Buggle-Up säkkituoli on pullollaan käyttömahdollisuuksia! Laadukas kangas on sekä vettä että likaa hylkivä, minkä ansiosta säkkituolia voi huoletta käyttää myös ulkona. Buggle-Up säkkituoliin on lisätty kätevät remmit, joiden avulla säkkituolia saa muokattua haluttuun asentoo ja on vaivaton siirrellä. Fatboy Buggle-Up soveltuu koko perheelle ja sitä on helppo täyttää uudelleen tarvittaessa.

Materiaali: Polyesteri
Mitat: 187 x 137 cm
Väri: Musta
Paino: 8.8 kg
Hoito-ohjeet: Pyyhkiminen kädenlämpöisellä saippuavedellä.
Lisätietoa: Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Säkkituolia ei suositella sijoiteltavan suoraan lämmönlähteen välittömään läheisyyteen, kuten isojen ikkunoiden viereen aurinkoiseen paikkaan. Ei suositella jätettäväksi pitkäksi aikaa ulos.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17