Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy BonBaron Sherpa luonnonvalkoinen

749,00€ 604,03€
749,00€ 604,03€

Yhteensä:

749,00€ 604,03€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy BonBaron Sherpa on suurikokoinen, rento lepotuoli, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin istuisit pilven päällä. Pehmoisella lammasmaisella kankaalla päällystetty BonBaron tarjoaa turvallisen sylin, jossa voit lukea kirjoja, katsella suosikkiohjelmiasi tai ottaa vaikka iltapäivätorkut. Suloisen lepotuolin takaosaa koristaa kaksi nappia ja selkänojaa voi säätää kätevästi kiristyshihnoista. Fatboy BonBaron Sherpa lepotuolin päällinen voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessa 40 asteessa nurin päin käännettynä.

Materiaali: Sherpa-kangas, täyte vaahtomuovirouhetta, polyesterikuitua ja polystyreenia.
Mitat: Leveys 100 cm, syvyys 110 cm, korkeus 72 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Paino: 19.5 kg
Väri: Luonnonvalkoinen (Ecru)
Pakkauksen koko: 60 x 60 x 110 cm
Pakkauksen paino: 22 kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17