Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition In Between SK5 pöytä 200x90 savustettu tammi

1830,00€ 1475,81€
1830,00€ 1475,81€

Yhteensä:

1830,00€ 1475,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sami Kallio

Valmistaja: &Tradition

&Traditionin In Between on tammesta valmistettu suorakulmainen pöytä, jonka on suunnittelut Sami Kallio. Hallittu ja kevytilmeinen pöytä saa tunnistettavan ilmeensä sen viistoista jaloista. In Between pöydän valmistuksessa on hyödynnetty suunnittelijan lähellä sydäntä olevia perinteisiä menetelmiä, kuten sorvausta. Vanhat puuntyöstömenelmät tuovatkin pöydälle arvokasta lujuutta ja luonteikkuutta.

In Between pöydän moderni ilme yhdistettynä perinteisiin valmistusmenetelmiin ja suomalaiseen muotoiluun takaavat, että pöytä sopii kauniisti niin uudempaa kuin vanhempaakin ilmettä henkivään kotiin. Irrotettavien jalkojen ansiosta sitä on myös helppo kuljettaa taikka tarvittaessa varastoida pienemmässäkin tilassa.

Materiaali: Savustettu, lakattu tammi ja tammivaneeri
Mitat: Leveys 90 cm, pituus 200 cm, korkeus 74 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17