Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ton Ironica pöytä valkoinen

727,00€ 586,29€
727,00€ 586,29€

Yhteensä:

727,00€ 586,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: TON

Ton Ironica pöytä sopii skandinaavisen kevyen olemuksensa ansiosta monenlaiseen tilaan, tyyliin ja käyttötarkoitukseen. Pöydän tukeva rakenne koostuu maalatusta MDF-pöytätasosta, massiivipyökkisistä jalkasarjoista ja pinnamaisista jaloista. Ironica pöytä sopii yhdistettäväksi vaikkapa 4 hengen ruokailuryhmäksi saman sarjan tuoleihin, pöydäksi kompaktiin työpisteeseen tai pieneksi aamiaispöydäksi ikkunan ääreen.

Materiaali: MDF, pyökki
Mitat: Leveys 80 cm, pituus 120 cm, korkeus 76 cm
Kannen paksuus: 1.8 cm
Väri: Peittomaalattu valkoinen (B20)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

TON - Taivutetun puun kauneutta

TON uskoo puun taivuttamisen olevan avain sen kestävyyteen. Kauneus ja kestävyys puolestaan tekevät tuotteesta ajattoman. TON-tuotteet ovat perintöä sukupolvelta toiselle, samalla tavalla kuin taitava käsityöosaaminenkin. TON taivuttaa huonekalunsa manuaalisesti työpajassa, jossa samaa tekniikkaa on käytetty aina vuodesta 1861. Työtapoja on kuitenkin kehitetty ja yhdistelty tämän päivän suunnittelijoiden ajatuksiin. TON pöydät ja tuolit ovat yhdistelmä laatua, innovatiivisia muotoja sekä perintöä puun ymmärtämisestä materiaalina sukupolvien ajan.

TON:in tarina alkoi vuonna 1861, kun Bystřice pod Hostýnemeen avattiin huonekalutehdas, joka on tänä päivänä yksi maailman vanhimpia. Ei ole kuitenkaan sattumaa, että tehtaan perustaja Michael Thonet, jonka mukaan yritys nimettiin, valitsi juuri tämän paikan. Ympäröivän pyökkimetsän tarjotessa tarpeeksi materiaalia valmistukseen, säästyivät ylimääräiset kuljetus- ja työmaksut. Vuonna 1912 yritys valmisti vuodessa 445 000 tuotetta, samaan aikaan tehdas työllisti 2000 ihmistä. 

Vuonna 1953 THONET:ista tuli kansainvälinen yritys. Uudeksi nimeksi yritykselle annettiin TON, joka on lyhenne tšekkiläisestä nimestä Továrna Ohýbaného Nábytku – taivutettujen huonekalujen tehdas.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17