Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Skagerak Aldus pöytä 160x85 tammi

2249,00€ 1813,71€
2249,00€ 1813,71€

Yhteensä:

2249,00€ 1813,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Chris Liljenberg Halstrøm

Valmistaja: Skagerak

Skagerak Aldus ruokapöydässä on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin sekä viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Perinteisistä ruokapöydistä poikkeava Aldus ihastuttaa skandinaavisella muotoilullaan sekä jalkojen mielenkiintoisella sijoittelulla. Huolella valmistettu suorakulmainen pöytä on viimeistelty pyöreillä kulmilla ja pyöristetyillä jaloilla. Aldus 160x85 sopii koonsa puolesta mainiosti myös kompaktimpaan ruokailutilaan.

Materiaali: Öljytty tammi
Mitat: Pituus 160 cm, korkeus 73 cm, leveys 85 cm
Väri: Tammi
Hoito-ohjeet: Päivittäisessä puhdistuksessa voi käyttää nihkeää liinaa ja vettä, pesuaineita si suositella käytettävän päivittäin. Pöytä tulee kuivata aina tasaisesti kauttaaltaan. Mahdolliset tahrat tulee imeyttää heti, etteivät ne pääse imeytymään pöytään. Pöydän voi öljykäsitellä pöydälle soveltuvalla aineella halutessaan kerran vuodessa.
Lisätietoa: Pöydän pinnalle ei saa asettaa kuumia pannuja tai kattiloita ilman pannunalusta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Skagerak - perinteitä kunnioittaen kokeilevalla otteella

Skagerak on 1976 Tanskassa syntynyt yritys jonka muotoiluarvot pohjautuvat pohjoismaisen estetiikan pysyvyyteen ja luonnonläheisyyteen. Yritysnimi Skagerak viittaa Tanskan rajalta Norjan ja Ruotsin väliseen reittiin nimeltä Skagerrak. Skagerak suunnittelee ja valmistaa ajattomia kestäviä kalusteita, joiden valmistusmateriaalit ja -tavat ovat mahdollisimman aitoja ja vähän ympäristöä kuormittavia. Valikoimastamme löydät esimerkiksi suositun Georg-sarjan, jonka käytännölliset kalusteet on pääosin valmistettu siroksi muotoillusta massivitammesta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17