Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Allez 4L pyöreä pöytä teräs

760,00€ 612,90€
760,00€ 612,90€

Yhteensä:

760,00€ 612,90€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Simon Legald

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Allez pöytä ihastuttaa yksinkertaisella mutta näyttävällä olemuksellaan. Allez pöytä on suunnitellut Simon Legald ja pöytä on saanut inspiraationsa ranskalaisesta bistro kulttuurista. Allez pöytää on saatavilla usealla eri kansi vaihtoehdolla, kannesta riippuen pöytä soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Pöytä soveltuu loistavasti saman sarjan olevien Allez tuolien pariksi.

Materiaali: Alumiini, ruostumaton teräs
Mitat: Halkaisija 60/70 cm, korkeus 75 cm
Väri: Musta, teräs
Paino: 21.9/25kg
Lisätietoa: 4 jalkaa. Säädettävät jalat. Soveltuu myös ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17