Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Workshop pöytä 200x90 musta

2295,00€ 1850,81€
2295,00€ 1850,81€

Yhteensä:

2295,00€ 1850,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Cecilie Manz

Valmistaja: Muuto

Muuto Workshop pöytä istuu upeasti skandinaaviseen sisustukseen puhtaiden linjojensa ja materiaalinsa puolesta. Workshop on muotoilultaan kuin ruokapöytien arkkityyppi, jonka pyöristetyt kulmat viimeistelevät puhdataan yleisilmeen. Muuto Workshop ruokapöydän on suunnitellut tanskalainen Cecilie Manz.

Materiaali: Tammi, linoleum
Mitat: Pituus 200 cm, leveys 92 cm, korkeus 73 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17