Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Base pöytä korkea 190x50

1495,00€ 1205,65€
1495,00€ 1205,65€

Yhteensä:

1495,00€ 1205,65€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mika Tolvanen

Valmistaja: Muuto

Muuto Base pöytä on kauniin minimalistinen ja suoralinjainen. Korkea Base pöytä sopii niin kotiin kuin julkisiin tiloihin yhdessä korkeiden tuolien kanssa. Mika Tolvasen suunnittelemaan Base -pöytäsarjaan kuuluu useita pöytä malleja eri mitoituksilla ja materiaaleilla. Base pöytä miellyttää silmää sulavilla suorilla linjoillaan sekä hienovaraisilla yksityiskohdillaan. Pöytä yhdistyy helposti erilaisiin ympäristöihin ja värimaailmoihin.

Materiaali: Jalat ja runko maalattua alumiinia
Pöytätaso: ABS muovia ja valkoista laminaattia, mustaa linoleumia tai valkoista laminaattia ja vaneria tai tammivaneria
Mitat: Pituus 190 cm, syvyys 50 cm, korkeus 95 tai 105 cm
Väri: Kokovalkoinen, valkoinen vanerireunuksella, musta vanerireunuksella, tammitaso mustilla tai valkoisilla jaloilla
Valmistusmaa: Tanska

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17