Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Base pöytä 110cm musta

1349,00€ 1087,90€
1349,00€ 1087,90€

Yhteensä:

1349,00€ 1087,90€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mika Tolvanen

Valmistaja: Muuto

Muuto Base pöytä on kauniin minimalistinen ja suoralinjainen. Mika Tolvasen suunnittelemaan Base -pöytäsarjaan kuuluu useita pöytämalleja eri mitoituksilla ja materiaaleilla. Base pöytä miellyttää silmää sulavilla linjoillaan sekä hienovaraisilla yksityiskohdillaan. Pöytä yhdistyy helposti erilaisiin ympäristöihin ja värimaailmoihin.

Materiaali: Jalat ja runko maalattua alumiinia, pöytätaso vaneria ja linoleumia
Mitat: Halkaisija 110 cm, korkeus 73 cm
Väri: Musta
Valmistusmaa: Tanska

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17