Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto 70/70 pöytä 225x90 musta/musta

2249,00€ 1813,71€
2249,00€ 1813,71€

Yhteensä:

2249,00€ 1813,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Architects

Valmistaja: Muuto

Muuto 70/70-pöydän muoto on kevyt ja kaikesta turhasta riisuttu, ja sen taika onkin kauniissa yksityiskohdissa. Jalat ovat valettua alumiinia, ja pöytä on saanut niistä myös nimensä: ne ovat 70 x 70 cm kokoiset. Pöytätaso on puuviilua, jonka pinta on käytössä kestävää linoleumia tai laminaattia. 70/70-pöytä on monikäyttöinen, ja se sopii hyvin ruokapöydäksi tai työpöydäksi.

Materiaali: Pöytätaso on tammivaneeria, jonka pinta on käytössä kestävää linoleumia. Jalat alumiinia
Mitat: Leveys 90 cm, pituus 225 cm, korkeus 73 cm
Väri: Musta
Valmistusmaa: Pöytälevy valmistettu Tanskassa, jalat valmistettu Kiinassa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17