Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Revolver baaripöytä

491,00€ 395,97€
491,00€ 395,97€

Yhteensä:

491,00€ 395,97€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Leon Ransmeier

Valmistaja: HAY

HAY Revolver on käytännöllinen baaripöytä kahviloihin, ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Pöydän jokaisessa jalassa on sisäpuolella pieni naulakko, joka mahdollistaa käsilaukkujen ja takkien kätevän säilytyksen ja jalkojen alaosaa kiertävä jalkarengas tarjoaa tukea pöydän ympärillä istuville. Revolver baaripöytä on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, alumiini
Mitat: Halkaisija 70 cm, korkeus 105 cm
Väri: Musta, harmaa tai punainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17