Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Loop Stand pöytä Ø105 musta

921,00€ 742,74€
921,00€ 742,74€

Yhteensä:

921,00€ 742,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Leif Jørgensen

Valmistaja: HAY

HAY Loop Stand -tuoteperheeseen kuuluva ruokapöytä ilahduttaa siroudellaan sekä kauniilla muotoilullaan. Pelkistetyn pöydän kolme jalkaa antavat mielenkiintoista särmää tehden pöydästä tukevan ruokailupaikan. Yksinkertaisuudessaan nerokas Loop Stand -sarja on syntynyt tanskalaisen arkkitehti-suunnittelija Leif Jørgensenin kynästä.

Materiaali: Jalat jauhemaalattua terästä, linoleumi, maalattu saarniviilu
Mitat: Halkaisija 105 cm, korkeus 74 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Toimitetaan kasaamattomana.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17