Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY CPH30 pöytä 200x90 lakattu tammi

1987,00€ 1602,42€
1987,00€ 1602,42€

Yhteensä:

1987,00€ 1602,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: HAY

HAY CPH30 on persoonallinen ruokapöytä, jossa yhdistyvät puun tuoma lämpö ja upea muotoilu. Suorakulmaisen pöydän massiivitammesta valmistetut jalat antavat ilmavalle pöydälle tukevuutta sekä tunnistettavan ilmeen. Linjakkaan pöydän viimeistelee ohut kansi, joka antaa mielenkiintoista kontrastia paksuille jaloille. CPH30 pöydän monipuoliset koko- ja värivaihtoehdot antavat sille monia käyttötarkoituksia. Monenlaisiin koteihin sopiva pöytä soveltuu ruokailutilan lisäksi mainiosti myös työhuoneeseen. HAY CPH30 ruokapöytä on osa Ronan ja Erwan Bouroullecin Copenhague-sarjaa, joka suunniteltiin alunperin uudistettuun Kööpenhaminan yliopistoon vuonna 2013. Sarjan tuotteissa on kauniita ja funktionaalisia yksityiskohtia, mutta kuitenkin lämpimän kotoisa lähestymistapa.

Materiaali: Massiivitammi, tammivaneri, vesipohjainen lakka
Mitat: Leveys 90 cm, pituus 200 cm, korkeus 74 cm
Väri: Tammi

Otathan yhteyttä asiakapalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista sävyvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17