Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 90B pöytä valkoinen laminaatti 74 cm

845,00€ 681,45€
845,00€ 681,45€

Yhteensä:

845,00€ 681,45€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 07.02.2023

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 90B on Alvar Aallon suunnittelema koivusta valmistettu, moneen tyyliin sopiva kolmijalkainen pöytä. Aalto pöydäksikin kutsuttu 90B soveltuu niin ruokailu- kuin aulatilaan. Suomalaisesta koivusta valmistettu pöytä on sekä luonnonkaunis että lämmin, mutta myös kauniisti patinoituva kaluste. Aalto pöytiä yhdistää rento ja tutunoloinen tyyli, joka kestää aikaa. Monikäyttöisyysajattelun mukaisesti Aalto pöydät soveltuvat niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin.

Alvar Aallon suunnittelemissa pöydissä on vahvasti hyödynnetty kekseliästä L-jalkaa. Jo 1933 esitelty L-jalka onkin Aallon huonekalujen keskeisimpiä komponentteja - sen kehittämistä Aalto myös itse piti suurimpana saavutuksenaan.

Materiaali: Massiivikoivu, kannen ydin lastulevy, kannen pinta korkeapainelaminaatti
Mitat: Korkeus 74 cm, halkaisija 75 cm
Väri: Koivu, valkoinen
Lisätietoja: 3-jalkainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17