Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 86 pöytä koivuviilutettu

2565,00€ 2068,55€
2565,00€ 2068,55€

Yhteensä:

2565,00€ 2068,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 86 on Alvar Aallon suunnittelema koivusta valmistettu, moneen tyyliin sopiva pöytä. Aalto pöydäksikin kutsuttu 86 soveltuu niin ruokailu- kuin työskentelytilaankin. Suomalaisesta koivusta valmistettu pöytä on sekä luonnonkaunis että lämmin, mutta myös kauniisti patinoituva kaluste. Aalto pöytiä yhdistää rento ja tutunoloinen tyyli, joka kestää aikaa. Monikäyttöisyysajattelun mukaisesti Aalto pöydät soveltuvat niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin. Alvar Aallon suunnittelemissa pöydissä on vahvasti hyödynnetty kekseliästä L-jalkaa. Jo 1933 esitelty L-jalka onkin Aallon huonekalujen keskeisimpiä komponentteja - sen kehittämistä Aalto myös itse piti suurimpana saavutuksenaan.


Materiaali: L-jalat ja reunalistat koivua, pöytätaso koivuviilutettu
Mitat: Pituus 210 cm, leveys 100 cm, korkeus 74 cm
Kannen paksuus: 5 cm
Väri: Koivu
Lisätietoa: Tuotantomuutosten johdosta Artekin L-jalkapöytien koivuviilutettujen kansien tuotannossa on katko, josta seuraa toimitusten viivästymistä. Toimitusaika-arvio uusille koivukantisten pöytien tilauksille on tällä hetkellä n. 16-18 vk. Päivitetty 26.4.2021.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17