Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Nelson penkki pieni musta

879,00€ 708,87€
879,00€ 708,87€

Yhteensä:

879,00€ 708,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: George Nelson

Valmistaja: Vitra

Vitra Nelson penkki on valmistettu saarnista, mikä antaa sille vahvan ja luonnollisen ilmeen. Sen puhdas lineaarinen estetiikka korostaa suunnittelija George Nelsonin arkkitehtitaustaa. Nelson penkkiä voidaan käyttää luonnollisesti penkkinä, mutta myös matalana pöytänä tai kukkatasona. Nelson penkkiä on saatavilla kahdessa värissä ja kahdessa eri pituudessa.

Materiaali: Saarni
Mitat: Leveys 122 cm, syvyys 46.9 cm, korkeus 35.3 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Ei sovellu julkitiloihin.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17