Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J171 penkki matala tammi

279,00€ 225,00€
279,00€ 225,00€

Yhteensä:

279,00€ 225,00€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Monica Ritterband

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møbler J171 on Monica Ritterbandin suunnittelema penkki, joka perustuu laajasti tanskalaiseen klassiseen huonekaluperinteeseen - yksinkertaisuuteen ja mukavuuteen. Penkin pyöreät jalat ja säleitetty istuinosa antavat ilmavan ja pehmeän tunteen.

J171 on yksi kolmesta tuotteesta Monica Ritterbandin kehittämässä tuoteperheessä. Valoisaan ja moderniin sisustukseen sopiva J171 penkki omistaa puhtaat linjat ja luonnollisen puupinnan, jotka luovat harmonisen yhdistelmän.

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivitammi
Mitat: Leveys 102.5 cm, syvyys 36 cm, korkeus 38 cm
Istuinkorkeus: 38 cm
Paino: 6.3 kg
Väri: Tammi
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Penkki toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset penkit patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17