Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kiulu penkki iso

1265,00€ 1020,16€
1265,00€ 1020,16€

Yhteensä:

1265,00€ 1020,16€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Koichi Futatsumata

Valmistaja: Artek

Artek Kiulu penkki tarjoaa mahdollisuuden niin istumiseen kuin säilytykseenkin. Penkin sivuilla olevat korit ovat omiaan säilömään pyyhkeitä, leluja tai vaikka sateenvarjoja. Koichi Futatsumata sai inspiraation penkkiin Suomen ja Japanin kylpemiskulttuureista. Penkin muotokielestä voi tunnistaa vaikutteen suomalaisesta kiulusta ja vastaavanlaisesta Japanissa käytettävästä vesiastiasta.


Suomessa valmistettu Kiulu-penkki on osa Artekin FIN/JPN-ystävyyskokoelmaa, ja sitä on saatavana kahdessa koossa.

Materiaali: Massiivikoivu, koivuvaneri
Mitat: Leveys 118 cm, syvyys 36 cm, korkeus 46cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Musta, tammi tai punainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17