Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 153B ritiläpenkki valkoinen

660,00€ 532,26€
660,00€ 532,26€

Yhteensä:

660,00€ 532,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 153B ritiläpenkki on keveä ja monikäyttöinen kaluste kotiin ja julkisiin tiloihin. Alvar Aallon vuonna 1945 suunnitteleman ritiläpenkin istuinosa on massiivikoivusta tehty ritilä. Yksityiskohtia myöten hiottu 153B penkki on pidetty lisä L-jalkasarjaa. Ritiläpenkki toimii sekä penkkinä että tasona, jonka päälle voit tehdä vaikka kauniita kukka-asetelmia. Ilmavan ritiläpenkin voi sijoittaa esimerkiksi eteisaulaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka pukeutumistiloihin.

Materiaali: Maalattu koivu
Mitat: Leveys 72,5 cm, syvyys 40 cm, korkeus 44 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17