Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 153B ColoRing penkki istuin punainen/turkoosi

740,00€ 596,77€
666,00€ 537,10€
740,00€ 596,77€
666,00€ 537,10€

Yhteensä:

666,00€ 537,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto, Jo Nagasaka

Valmistaja: Artek

Artek 153B penkki sai ColoRing-sarjan myötä täysin uuden ilmeen. Pienemmän ritiläpenkin mittasuhteilla varustetun ColoRing penkin värikkään istuinosan on suunnitellut arkkitehti ja suunnittelija Jo Nagasaka. Istuinpinta on käsitelty Nagasakan keksimää pintakäsittelyprosessia, sekä ikivanhoja udukuri- ja tsugaru-nuri-menetelmiä yhdistämällä. Nagasaka nimesi prosessin ColoRingiksi. ColoRing-menetelmässä pintamateriaalina käytetään pehmeäsyistä mäntyviilua. Nagasaka työstää puun syitä korostavan luonnollisen pinnan poistamalla puun pehmeämmät osat kovalla harjalla (udukuri). Sen jälkeen pintaan vedetään kaksi värilakkakerrosta, jotka sitten hiotaan pois ja näkyviin tulee alempia kerroksia (tsugaru-nuri). Artek muunsi täysin käsityöhön perustuvat menetelmät puoliteollisiksi prosesseiksi suurempaa tuotantoa varten. Artek ColoRing tuo räiskyvän ja puun luonnollisia kuvioita mukailevan väripinnan 901 tarjoiluvaunun pöytätasoon sekä 60 jakkaran ja 153B penkin istuinosaan. ColoRing tuotteet ovat osa Artekin FIN/JPN -ystävyyskokoelmaa. Materiaali: Massiivikoivu, istuin massiivikoivua ja mäntyviilua Mitat: Pituus 72.5 cm, syvyys 40 cm, korkeus 44 cm Väri: Koivu, punainen/turkoosi

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17