Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Vitamin Container iso

-20%
89,00€ 71,77€
71,20€ 57,42€
89,00€ 71,77€
71,20€ 57,42€

Yhteensä:

71,20€ 57,42€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Ole Jensen

Valmistaja: Muuto

Ole Jensen suunnitteli Vitamin Container-hedelmäkulhon antaaksen vihanneksille ja hedelmille säilytystilan, joka korostaa niiden luontaista kauneutta. Kulhossa on kolme jalkaa, jotka toimivat myös tilanjakajina kulhon sisäpuolella. Osioita voidaan käyttää jakamaan sisältöä vaikkapa hedelmien, kasvisten ja mausteiden kesken. Sisältö voidaan järjestää luonnollisesti näyttämättä liian organisoidulta.

Korkeus 13cm
Pituus 34cm
Leveys 25,5cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17